Македонско ракометно знаме

Модификација на знамето на Република Македонија:


Извор на сликата: Neus aus Mazedonien

За да видите и други модификации на знамето на Република Македонија, кликнете на врските:

Модификации на знамето на Република Македонија, петти дел

- See more at: http://i-macedonian.blogspot.com/search/label/Flags#sthash.ZIYqDnSO.dpuf

Модификации на знамето на Република Македонија, петти дел

- See more at: http://i-macedonian.blogspot.com/search/label/Flags#sthash.ZIYqDnSO.dpuf

No comments: