Wednesday, August 01, 2018

Промоција во Охрид на „Македонскиот стрип во изданијата на новосадски ’Дневник‘“

На 7 август, со почеток во 20:00 часот, во caffee & bar Shilla во Охрид, ќе се одржи промоција на книгата „Македонскиот стрип во изданијата на новосадски ’Дневник‘“.

No comments: