Friday, June 08, 2018

Промоција во Виница на „Македонскиот стрип во изданијата на новосадски ’Дневник‘“

На 12 јуни, со почеток во 20:00 часот, во Домот на културата „Тошо Арсов“ во Виница, ќе се одржи промоција на книгата „Македонскиот стрип во изданијата на новосадски ’Дневник‘“.


No comments: