Saturday, June 23, 2018

Голем сенароден протест против промената на името МакедонијаДоста молчевме. Стоп на промената на нашето име, нашата историја, нашиот идентитет. Сабота, 23-ти, 20 часот, СИТЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕ.

No comments: