Thursday, May 08, 2014

Тамара ги навредила Македонците

На порталот на Сител телевизија, на седми мај оваа година, беше објавено за тоа како пејачката Тамара ги навредила Македонците.[1]


Но и од Сител телевизија со самото тоа што напишале „македонци“ со мала почетна буква, ги навредија Македонците ништо помалку.

No comments: