Tuesday, March 15, 2011

Македонија на Бинг

Денес на позадинската слика на пребарувачот Bing можете да го видите Охридското Езеро и информации за Македонија

Да ова било дом на Александар Македонски. Мило ми е што и вие сте антиквизатори.
Не ви требаше да го кажете ова сега ќе ве прогласат за македонски иредентисти.

И да не зборавите да пратите протестно писмо до Bing поради тоа што сè уште на нивната мапа не фиромизираат ЛИНК

No comments: