Friday, January 26, 2018

Промената на името ќе донесе покорни луѓе и земја без иднина

И Левица против промена на името:

 
Бајката што ја продаваат македонските власти дека промената на името не го доприра идентитетот е мотивирана од нивната сервилна и краткогледа политика... Самото барање за промена на името од страна на грчката страна е најгруба повреда на основните демократски права на македонскиот народ...“

No comments: