Friday, October 23, 2015

Среќен ден на ВМРО

Честит празник на македонската револуционерна борба, ден на ВМРО на сите граѓани на Република Македонија и на сите Македонци каде и да се!

Вмро Вмро Вмро... ти си наша судбина

Вмро Вмро Вмро... ти си наша судбина
вмро вмро вмро... ти си наша иднина
Земјо Македонијо со векови поробена
дојде време дојде час
да се чуе твојот глас.

Земјо македонијо со векови поробена!
Дојде време дојде час
да се чуе твојот глас Х2


I-Macedonian.Blogspot.com

No comments: