Monday, April 06, 2015

Македонски автори во Parabellum

Во шестиот број  на босанско херцеговскиот стрип магазин Parabellum, кој неодамна беше објавен, застапени се и стрипови на македонските стрип автори: Јован Секулоски, Александар Стеванов, Весна Ничевска Саравинова, Јордан Коцевски и Дарко Богданов.

No comments: