Monday, July 28, 2014

Варијација на знамето на Република Македонија

Варијација на знамето на Република Македонија, изработена од Небојша Гелевски.


За останатите варијации на знамето на Република Македонија, изработени од овој дизајнер, кликнете овде.

No comments: