Thursday, June 05, 2014

Девојка со гитара - аватар

Аватар со фотографија на скулптурата „Жена со гитара“, Скопје. Фотографија: А.С.

Сликата е со димензии 180x268 пиксели и е погодна и за форумски аватар и за FB профил слика.

Автор А.С.

Кликнете на сликата за целосен размер!

Click on the image to enlarge! I-Macedonian.Blogspot.com

No comments: