Saturday, June 28, 2014

Балканска смотра на млади стрип автори - 2014

На шеснаесеттата по ред Балканска смотра на млади стрип  автори, која што се одржува од 27 до 29 јуни во Лесковац Србија, во официјалните гости на фестивалот се и неколкумина македонски стрип автори како што се Игор Јовчевски, Никола Темков и Тони Анастасовски.


No comments: