Monday, March 17, 2014

Таинствениот витез и Марко Крале

„Tajanstveni vitez i Kraljević Marko“ (Таинствениот витез и Марко Крале) e 54-та епизода од југословенскиот стрип серијал „Никад робом“, издадена на 22 јули 1966 година.


Благодарност до Darbog

No comments: