Wednesday, February 19, 2014

U neprijateljskom osinjaku

„U neprijateljlskom osinjaku“ е 133-та епизода од југословенската стрип едиција „Никад робом“ издадена на 26 јануари 1968 година. Темата на оваа епизода не е поврзана со Македонија или Македонците, но нејзините автори се Македонци - Љ. Филиповски (цртеж) и И. Јордановски (сценарио).


No comments: