365 позадини - андроид апликација

Во овој напис, би сакал да ви ја претставам андроид апликацијата "365 Wallpapers", дело на македонски автори. Се работи за апликација која што овозможува позадината на вашиот андроид паметен телефон или таблет, секој ден во текот на годината да биде различен, односно 365 позадини, за 365 дена.


Автори на оваа апликација се Јане Наумоски, Виктор Зубер и Дарко Гроздановски, а нешто повеќе за неа можете да прочитате на следната врска:
Апликацијата, која што и самиот ја имам на својот андроид паметен телефон и за која можам да кажам дека функционира беспрекорно, можете бесплатно да ја преземете од следната врска:

No comments: