F-35 Lightning II

Два документарни филмови за новиот американски борбен авион F-35 Lightning II: 

„F-35 Lightning II е семејство на повеќенаменски борбени авиони, едноседи со еден мотор, од петтата генерација“, Wikipedia.No comments: