Грбот на Република Македонија – тема за дилема

Ви препорачувам да го погледнете предавањето „Грбот на Република Македонија – тема за дилема“ на хералд Јован Јоновски.


Предавањето одржано на 18 ноември 2013 е во организација на центарот за научни истражувања и промоција на културата „ХАЕМУС“.


Види и:

2 comments:

Anonymous said...

sto imame nie so zelena boja????bugarija ima

Internet Macedonian said...

Претпоставувам дека мислите на зелената боја на грбот горе, но не би сакал да нагаѓам што подразбирате под тоа „ние“.

За информација грбот горе е грб на центарот за научни истражувања и промоција на културата „ХАЕМУС“.