Изложба - македонскиот стрип денес

На 29 јуни, со почеток во 20:00 часот, во народниот музеј во Лесковац, Србија, ќе се оддржи изложбата на стрип табли насловена „Македонскиот стрип денес“. На оваа изложба, со свои дела, ќе земат учество поголем број на стрип автори од Македонија.


No comments: