Kultur Shock

Три песни од групата Kultur Shock во кои се вметнати делови од македонски народни песни.

Romana

Со дел од македонската народна песна "Македонско девојче"Благуно, дејче

Препев на македонска народна песна "Благуно, дејче"Wild Wedding

Со дел од македонската народна песна "Сторил ниет зајко"Доколку и вие сакате на вашиот блог да поставите само аудио, без видео (како трите горни примери) од некој видеоклип на Јутуб, кликнете овде!

1 comment:

Kultur Shock said...

New Kultur Shock record, MINISTRY OF KULTUR will be released February 1! Tweet your blog to @kultur_shock for download code or check http://www.kulturshock.bandcamp.com