Wednesday, August 02, 2017

Честит Илинден 2017

Честит Илинден 2017, ден на двата Илиндена од 1903 и 1944 година на сите граѓани на Република Македонија и на сите Македонци ширум светот.

На православните христијани им го честитам и православниот христијански празник Св. Илија!

Нека ни е честит и вековит празникот и да ги продолжиме идеалите на нашите претци.


"Слобода или смрт" - слоган на македонските револуционери

No comments: