Thursday, January 01, 2015

Среќна Нова 2015 година!

Уште една година помина, уште една година дојде. Среќна Нова година на сите читатели на овој блог, сите граѓани на Република Македонија и до сите Македонци каде и да се!

Многу среќа, љубов, здравје, радост во новата 2014 година! Нека оваа година донесе повеќе причини за насмевки за сите оние на кои Македонија им значи нешто.

XXL - Среќна Нова година

Среќна нова! Среќна Нова година!
Среќна нова! Љубовта нек царува!
Среќна нова! Среќна Нова година!
Среќна нова! Дали може некој бакнеж да ми дарува?

Среќна нова! Среќна Нова година!
Среќна нова! Нема строги правила.
Среќна нова! Среќна Нова година!
Среќна нова! Сè до зори нека ечи гласна музика!

No comments: