Thursday, October 16, 2014

Sword Art Online

Ви го преставувам фонтот, односно фонт фамилијата Sword Art Online, која што има и македонска кирилична подршка, а од пред некој месец содржи и почетни наводници, кои што во претходните верзии ги немаше.


Фонт фамилијата можете бесплатно да ја преземете, а потоа и слободно да ја користите за вашите комерцијални или некомерцијални проекти, од овде.

No comments: