Најдобар сајт на годината 2014

Почитувани пријатели,
нашето и ваше електронско списание Македонска Ризница е номинирано за најдобар сајт на годината, во категоријата „образование, наука и култура“. Би сакале да ве замолиме, со десет поени (најдесно) да гласате за Македонска Ризница, на сајтот на организаторот на настанот. Врската за гласање е следнава: http://sajtnagodinata.mk/

Гласањето се остварува со впишување на свој e-mail на кој што стигнува порака, а потоа со избирање на сајтовите во соодветните полиња.Гласањето во категорија „образование, наука и култура“ за Македонска Ризница е со избирање на следнава адреса: issuu.com/makedonska_riznica

Би сакале да ве замолиме доколку сакате да гласате со 10 поени и за уште два други сајта, со кои што редакцијата на Македонска Ризница соработува. Категорија „Блог“ i-macedonian.blogspot.com Категорија „Најдобра faceboook фан страна“: facebook.com/NieSmeMakedonci
 
Инаку, во секоја категорија во која сакате да гласате, морате да дадете по три гласа како гласањето би било успешно. Или доколку гласате во само овие три категории морате да дадете вкупно девет гласови. Со највисока оценка (десет, најдесно), доколку сакате, гласајте за посочените сајтови.

No comments: