Второ место за „Вистинска љубов“

Добитник на второто место на конкурост на овогодинешниот Интернационален стрип салон во Велес, во организација на Стрип центарот на Македонија, е стрипот „Вистинска љубов“, на авторите Кирси Салонен (Финска) и Александар Стеванов (Македонија).


Наградите на добитниците ќе им бидат врачени на Стрип салонот кој што во Велес ќе се одржи од 17 до 19 октомври.

Втора и трета табла од стрипот


Надополнето:

No comments: