Македонското знаме и на Арктикот

Благодарение на Гринпис, ете го нашето Македонско знаме и на Арктикот.

Акцијата на Гринпис го носи насловот:

Сите сме едно
Спасете го Арктикот
Спасете ја Планетата Земја
Таа е нашиот заеднички дом


Повеќе:

Извор: Македонци

No comments: