„Јас сум за тоа да не го менуваме името“

„Јас сум за тоа да не го менуваме името, да ги прекинеме преговорите со ЕУ и да пробаме некако самите со свои сили да опстанеме на ова парче земја.“ Мирјана Најчевска [1]

Кога некој претходно сметал дека треба, а сега смета дека не треба да се менува уставното име на Република Македонија.

БЕСЦЕНЕТО!


Види и:

1 comment:

MARCUS said...


Заемот нуди 2% камата

Ако ви треба финансиска помош, не двоумете се да не контактирате. Можете да добиете заем во опсег од 2.000 € до 1.000.000 € на многу поволни услови во целокупната законитост и сигурност. За да дознаете повеќе за финансиските аранжмани, ве молиме контактирајте не преку е-пошта. E-mail: marcuford@gmail.com