Абортус

Во контекст на дилемата „за“ или „против“ абортус, која што последниов период го подели македонското општество[1][2][3][4][5][6], без оглед на тоа кој е вашиот став по ова прашање би препорачал да го изгледате документарниот филм Children of the Decree.


No comments: