Анкета за името

На минатогодишната референдумска анкета за името од вкупно 1422 анкетирани, 85% гласаа против промена на името, наспроти мизерните 15% кои беа за.

Ајде и оваа година да преброиме колку на број се предавниците, а колку патриотите. Кој е ЗА, а кој ПРОТИВ промена на име!

Дали се согласувате за промена на името на Република МАКЕДОНИЈА како услов за влез во ЕУ и НАТО?

3 comments:

Anonymous said...

... успеав бе :) ... требало исклучи визуелно па уклучи :) )))) ...
... МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ !!! ...
гушка бе :) ...

Dj Macedon said...

Нема промена бе :)

глава давам ама вера (упс Име) не менувам

Anonymous said...

koj sakat da se smenit da mu ebam majkata :@