11 Октомври - аватар

Честит ден на востанието на Македонија, 11 Октомври, на сите граѓани нашата татковина и на Македонците ширум светот со слика во чест на овој празник

Сликата е со димензии 180x268 пиксели и е погодна и за форумски аватар и за FB профил слика.

Автор А.С.

Ден на антифашистичката борба на Македонија.

I-Macedonian.Blogspot.com

No comments: