Антиквизатори 31

Антиквизатори #031, И ти си Македонија!


Автор на стрипот Александар Стеванов; фонт Damn Noisy Kids; адаптирање на фонтот на кирилица Стефан К.

Позадината е инспирирана од најавната шпица на серијата Twilight Zone, а вонземјанинот од расата Канамит која се појавува во истата серија, во 89-та епизода To Serve Men.

No comments: