Предлог банкноти - 200 денари

Конкурсот на НБРМ за идејно решение на банкноти од 200 и 2000 денари ги инспирираше Македонците да ги покажат своите Photoshop вештини.[1] Во овој напис ви ги претставуваме предлозите за банкнота од 200 денари, кои што се вртат по социјалните мрежи и по македонските портали.

Автор: Александар Дивитаров, извор: Република

Автор: Мартин Стефановски, извор: FB страна Македонци

Автор: Мартин Стефановски, извор: FB страна Македонци

Автор: Мартин Стефановски, извор: Кајгана

Автор: Милчо Велјаноски, извор: Република

Автор: Јорданче Јошевски, Извор: Република

Автор: Јорданче Јошевски, Извор: Република

Автор: Александар Петрушевски, извор: Пулс24

Автор: Александар Илиевски, извор: Република

No comments: