Голем сенароден протест против промената на името Македонија



Доста молчевме. Стоп на промената на нашето име, нашата историја, нашиот идентитет. Сабота, 23-ти, 20 часот, СИТЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕ.

No comments: