Среќна Нова 2017

Уште една година помина, уште една година дојде. Среќна Нова година до сите мои пријатели, до сите граѓани на Република Македонија и до сите Македонци каде и да се!

Многу среќа, љубов, здравје, радост во новата 2017 година! Нека оваа година донесе повеќе причини за насмевки за сите оние на кои Македонија им значи нешто.

Ристо Бомбата и Кучешка тенија - Комшивке убава

Комшивке убава, немој да збеснуваш!
Ја знаеш добро мојта тајна најскришна -
сакам да бидеш лампион и јас да те обесувам
само на мојта елка новогодишна.

No comments: