Клик 1

Прв број на македонското списание за стрип - Клик.


Скен: Дарбог

Благодарност до Ване Трајков за позајмениот примерок

Директна врска за преземање:

http://www.mediafire.com/download/r67907rnauc15om/Klik_1.cbr

No comments: