Kokan фонт

Кокан - фонт изработен на база на ракописот на српскиот стрип-автор Никола Митровиќ - Кокан.


Kokan by A-Stevanov on DeviantArt

За да го преземете фонтот - клик

2 comments:

Сандра said...

Извини вака што ти се убацувам, ама не најдов контакт форма. Знам дека ти правиш рецензии на македонски сајтови и блогови, па ме интересираше дали може некоја рецензија/линк за http://abe.mk ?

Поздрав :)

Internet Macedonian said...

Здраво Сандра,
Благодарам за посочениот сајт и за коментарот. Во последната година дена, за жал, не сум особено активен со блогирање, но доколку се вратам на старото темпо, секако дека ќе напишам. Во секој случај abe.mk доби нов читател :)
Поздрав!