Corona 3 Typewriter фонт

Доколку за некој од вашите лични проекти ви е потребен машинописен фонт - можеби токму Corona 3 Typewriter би бил вистинскиот избор.


Corona 3 Typewriter by A-Stevanov on DeviantArt

За бесплатно да го преземете овој фонт - клик

No comments: