Среќна и бериќетна 2016 година!

Уште една година помина, уште една година дојде. Среќна Нова година на сите читатели на овој блог, сите граѓани на Република Македонија и до сите Македонци каде и да се!

Многу среќа, љубов, здравје, радост во новата 2014 година! Нека оваа година донесе повеќе причини за насмевки за сите оние на кои Македонија им значи нешто.

M2 Ѕвезди - Среќна Нова година

Цел свет во овој миг е совршен,
бесконечно тој нека трае.

Од срце ти посакувам
Среќна Нова година.

Цел свет во овој миг е совршен,
бесконечно тој нека трае.

Од срце ти посакувам
среќна Нова година.

No comments: