„Никад робом“ - фонт

Доколку за некој од вашите лични проекти ви е потребен латиничен стриповски фонт - можеби токму „Никад робом“ би бил вистинскиот избор.

 
Nikad robom by A-Stevanov on DeviantArt

За бесплатно да го преземете овој фонт - клик

No comments: