Деветтата димензија

Во петок, 27 март 2015 година, во 18 часот во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“- Скопје, отворена ќе биде изложбата „Деветтата димензија“ на која претставени ќе бидат стрип табли на дел од македонските стрип автори.

За повеќе инфо - клик!

No comments: