Војдан - табли

Неколку табли од стрип албумот „Војдан“ на авторот Диме Иванов - Димано, во издание на „Стрип квадрат“. Стрип албумот е во продажба и, меѓу другите места, може да се најде во стрип книжарницата Бункер.No comments: