Nekrunisani kralj Kumanova

Насловна страница на стрипот „Nekrunisani kralj Kumanova“ од македонскиот стрип aвтор Љупчо Филиповски, објавен во едицијата „Никад робом - цртана школа“ во 1970 година.

No comments: