Објавени македонски стрипови во осмиот број на ревијата Comix

Во штотуку објавениот осми број (октомври 2014) на бесплатната онлајн стрип ревија Comix (во главно на српски јазик), објавени се два стрипа на македонски автори.


Се работи за стриповите Forest spirit и A story about an apple, на тандемите Јордан Коцевски-Дарко Богданов и Александар Стеванов-Весна Ничевска Саравинова.

No comments: