Типокујна фонтови

Во случај да не знаете, би сакал да споделам дека свежи фонтови со македонска кирилична поддршка, како дел од проектот „Типокујна“ организиран од страна на Creative Exchange во соработка со Ласко Џуровски и Архитектонскиот факултет, можете бесплатно да преземете од веб страницата Creative Exchange (http://www.cx.mk/tipokujna2013/).
Сликите се преземени од Creative Exchange.

Види и:

No comments: