Visit Ohrid

Visit Ohrid (VisitOhrid.It) е веб страница за промоција на убавините на Македонија, односно Охрид, во Италија.

Веб страницата е целосно на италијански јазик и постои од оваа година. Летово охриѓани можат да очекуваат зголемен број на туристи од Италија.


Facebook страница: https://www.facebook.com/visitohrid.it

No comments: