I, Love Macedonia - аватар

Аватар со изглед на беџ со димензии 180х180 пиксели, со текст "I Love Macedonia".

Кликнете на сликата за целосен размер! / Click on the image to enlarge!

Автор А.С.

I-Macedonian.Blogspot.com

No comments: