Антиквизатори 38

Антиквизатори #038, Листопад


Автор на стрипот Александар Стеванов; фонт Damn Noisy Kids; адаптирање на фонтот на кирилица Стефан К.

Стрип каишот е објавен во шестиот број на списанието Синдром (2011 година).

antikvizatori kaisot - odlicno, steta sto ne mozese uste nekolku kaivcinja da se smestat niz stripot.

Pikantez, Makstrip.

No comments: