Internet Macedonian - face lifting

Од денес блогот Internet Macedonian е со минимален редизајн во функција на дополнителна симплификација.


Фонтот за header-от, од KiloGram е сменет во LOT, а извршена е и мала измена во боите.

Изгледот на блогот претходно: клик!; изгледот на блогот сега:

No comments: