Од кои земји македонските FB корисници имаат најмногу пријатели?

Сте се запрашале ли некогаш, покрај своите сограѓани, кои се најчестите FB пријатели на македонските FB корисници?

Доколку можеби ве интересира, одговорот на тоа прашање е следниот:

1. Србија
2. Албанија
3. Швајцарија
4. Босна и Херцеговина
5. Бугарија 

За повеќе детали посетете ја веб страницата www.facebookstories.com.

No comments: