Македонски комитски песни

Доколку сакате да слушнете некоја македонска комитска народна песна, вистинското место кое што треба да го посетите е веб страницата „Македонски комитски песни“ (www.1903.musicofmacedonia.com)


На оваа веб страница, како што стои во описот, можат да се слушнат „Сите познати и помалку познати комитски песни од сите краишта на Македонија“.


No comments: