Среќна Нова 2014 година!

Уште една година помина, уште една година дојде. Среќна Нова година на сите читатели на овој блог, сите граѓани на Република Македонија и до сите Македонци каде и да се!

Многу среќа, љубов, здравје, радост во новата 2014 година! Нека оваа година донесе повеќе причини за насмевки за сите оние на кои Македонија им значи нешто.

Елена Ристеска - Среќна Нова година

Среќна Нова година!
Среќна Нова година!
Радост и среќа,
љубов и надеж,
искрени желби.
Среќна Нова година

No comments: